Nu de kinderen met van alles en nog wat bezig houden is voor velen lastig. De verzorging van een huisdier kan in deze tijden hierbij helpen. Maar zoals het vaak vergaat is na enkele weken het nieuwtje er van af en wordt de verzorging een last. Om dit risico te mijden hebben wij voor u een oplossing bedacht. Bij ons op de kinderboerderij hebben wij diverse cavia’s. De kinderboerderij is nu gesloten dus zitten ze maar te zitten.

Wij hebben bedacht (niets nieuws want zeker in de Randstad gebeurt het al langer) kunt u voor drie maanden bij ons een complete kooi met twee cavia’s “leasen”.

Na drie maanden krijgen wij de kooi en cavia’s terug (of eerder als de lol er al af is). De cavia’s komen dan weer bij ons op de boerderij wonen.

Wij vragen voor de complete set € 75,00 waarvan € 25,00 borg is die u terug krijgt wanneer wij de kooi en cavia’s terug krijgen.

U mag ook besluiten de gehele set te houden en dan vervalt de borg. Mocht u na langere tijd toch niet meer voor de caafjes kunnen zorgen dan kunt u een beroep doen op www.dierenopvangdenbosch.nl (ook bij ons).

Indien een cavia in de periode ziek worden dan nemen wij deze terug en gaat hij behandelt worden door onze dierenarts. U krijgt van ons dan een andere cavia. 

U mag er tzt ook voor kiezen om de cavia’s samen met de kooi te behouden. De borg vervalt dan en u bent de eigenaar. U steunt hierbij ook de boerderij. U krijgt van ons voer voor de eerste week mee. Indien uw belangstelling is gewekt kunt u een mailtje verzenden aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DIT IS DUS OOK EEN INITIATIEF OM IMPULS AANKOPEN TE VOORKOMEN!

Overeenkomst:

Betrokkene:

Naam:………………………………………………………………………………………………………….

Adres:………………………………………………………………………………………………………….

Postcode:……………………………………………………………………………………………………

Woonplaats:……………………………………………………………………………………………….

Telefoonnummers:…………………………………………………………………………………….

E-mail:………………………………………………………………………………………………………...

en:

Stichting De Bossche Hoeve

Kruiskampsingel 565 A

5224 KL ’s-Hertogenbosch

Tel: 06-23638222

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Komen overeen dat betrokkene met ingang van: …………………………………… een draadkooi met daarin twee cavia’s overneemt van Stichting de Bossche Hoeve.

 

Hiervoor wordt aan Stichting de Bossche Hoeve een bedrag betaald van € 75,00. (kosten en borg)

 

Indien binnen of op drie maanden na deze overeenkomst (zijnde de datum:……………………………….) de kooi samen met de cavia’s terug wordt gebracht op de Bossche Hoeve ontvangt betrokkene een bedrag van € 25,00 (vijfentwintig) retour.

 

Per ingangsdatum is betrokkene in zijn geheel verantwoordelijk voor de cavia’s en vrijwaart betrokkene Stichting de Bossche Hoeve van elke vorm van aansprakelijkheid.

 

Betrokkene mag altijd een beroep doen op Stichting de Bossche Hoeve.

Bij medische problemen bij één of twee cavia’s in de tussenliggende periode dient onmiddellijk contact te worden opgenomen met Stichting de Bossche Hoeve en de cavia daar te worden afgegeven. De cavia zal dan door de eigen dierenarts van Stichting de Bossche Hoeve worden onderzocht en indien nodig behandelt. Inschakelen van betrokkene van een andere dierenarts impliceert dat de kosten onder alle omstandigheden voor betrokkene zijn en niet verhaalbaar op Stichting de Bossche Hoeve. Betrokkene ontvangt van Stichting de Bossche Hoeve dan een andere cavia.

 

Opgemaakt op:………………………………………………. te ‘s-Hertogenbosch

Voor akkoord:

 

Stichting de Bossche Hoeve:                                                                   Betrokkene:

 

JJCA Jansen                                                                                                     Naam:…………………………………………………………….

 

 

Handtekening:                                                                                               Handtekening:………………………………………………